V práci dělám sádroš, ve volném čase se zajímám o indickou kuchyni. Indická kuchyně mě zaujala po návštěvě indicko-pákistánského bistra svou exotickou vůní, a tak jsem zkusil si nějaká jídla sám uvařit. Není to nijak složité, ze začátku jen chvíli trvá sehnat ta správná koření. A pak už to jde snadno a svižně 🙂 Nejsem Ind ani kuchař, Indii jsem zatím nenavštívil. Tyto stránky neberte jako návod, jak připravit správnou indickou kuchyni podle šéfkuchařů nebo Ajurvédy, ale jako moje rady, jak připravit indicky vypadající, chutnající, vonící a pálící jídla. Protože nejsem profesionální kuchař, občas jsem něco zjednodušil (například nepoužívám ghí). Ale myslím si, že třeba chicken tikka masalu nebo chicken korai umím jako v indické restauraci.
Pokud máte dotazy nebo připomínky, napište mi prosím na mkolafa –zavináč- volny.cz
Vaše reklama na tomto webu
Pokud máte zájem o umístění vaší reklamy na tomto webu, kontaktujte nás prosím na mkolafa –zavináč- volny.cz
Možnosti:
Publikování článku s odkazy
Umístění odkazu nebo odkazu obaleného textem do postranního panelu
Umístění odkazu do patičky
Banner ve spodní části webu
Garantujeme, že celkový počet inzerentů na webu nepřesáhne 8. Faktura je samozřejmostí.