Kuřecí korai

Suroviny (pro 4 lidi): 2 cibule, 1 červená a 1 zelená paprika, 400-500 gramů kuřecích prsních řízků, rajčata (1 plechovku nebo čerstvá)

Koření: kari, garam masala, kurkuma – od každého 1 čajová lžička, chilli – na špičku nože

Začneme smažit cibuli nakrájenou na kostičky, po chvíli do pánve přihodíme papriky nakrájené na kostičky a po chvíli kuřecí maso nakrájené na kostky. Ke konci smažení přisypeme kari, garam masalu, kurkumu a chilli. Přilijeme cibulové pyré a nakrájená rajčata z plechovky. (Pokud bychom použili čerstvá rajčata, hodíme je na pánev chvíli předtím, než začneme smažit papriky.) Chviličku počkáme, až se vše prohřeje a můžeme servírovat. Jako přílohu podáváme basmati rýži nebo placky chapati.